Reklamation & returnering

Du har altid en fortrydelsesret på 14 dage fra leveringen, og der vil ikke blive pålagt dig nogle ekstra gebyrer ved anvendelse af fortrydelsesretten. Giv os venligst besked om din ønskede returnering ved at sende en mail til customercare@bigarswim.com, indenfor 14 dage efter du har modtaget ordren. 

I mailen skal du nævne følgende:

  • Ordenummer
  • Hvad du ønsker at retunere
  • Hvorfor du vil retunere
  • Og om du vil benytte dig af vores returlabel

Efter modtagelse af din mail, sender vi en returlabel såfremt ønsket. Du skal blot printe det og sætte det på pakken, inden du afleverer den til nærmeste PostNord pakkeshop. Vi har valgt ikke at printe en returlabel på forhånd for at spare på mængden af papir.

Når du bruger det allerede udformede returlabel, vil omkostningen for returfragten blive fratrukket det tidligere købsbeløb, når vi returnerer pengene til dit betalingskort.

Købesummen krediteres til din konto indenfor 7 dage.

 

Bigar Swim kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en leverance fra Bigar Swim, skal du hurtigst muligt kontakte os pr. mail customercare@bigarswim.com, så bytter vi naturligvis varen.

 

Venligst returnér varerne i samme stand, som du modtog dem. Varen skal altså ikke have påtaget sig skade, slid ved brug eller anden ødelæggelse, der vil forhindre produktet i at blive anset som nyt.

 

Ønsker du at bytte en vare til en ny størrelse eller farve, bedes du maile til os, når du har sendt returpakken afsted. Så vil vi sende den nye bestilling, så snart vi har modtaget din pakke.

 

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

Skulle du have klager, hører vi gerne fra dig via vores kundeservice på mail customercare@bigarswim.com Alternativt kan du klage over en vare eller tjeneste ved Center for Klageløsning i Konkurrence -og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Det gør du via www.forbrug.dk. Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mailadresse customercare@bigarswim.com

 

LAGERBEHOLDNING

Vi sigter altid efter at opretholde en retvisende og opdateret lagerstatus. Skulle en vare uventet være udsolgt, tages der forbehold for, at vi kan afvise din ordre. Ved afvisning af din ordre, vil vi tage kontakt til dig via e-mail og selvfølgelig frigive pengene.

 

HAR DU SPØRGSMÅL

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du skrive til os på customercare@bigarswim.com